Σελίδες

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Στοιχηματική ανάλυση στο Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα



Η προσωπική στοιχηματική σεζόν σε επίπεδο Σούπερ Λιγκα έχει τελειώσει και δεν υπάρχει ο μεγάλος όγκος αξιολόγησης αγωνιστικής ολόκληρου πρωταθλήματος.Έτσι έχοντας χρόνο και όρεξη είπα να καταγράψω σε ενα ποστ στο blog την στοιχηματική μου ανάλυση για το σημερινό ματς της Λίβερπουλ με την Μπαρτσελόνα για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.
Εξάλλου αυτό είναι το ωραίο στο να διατηρείς ένα ερασιτεχνικό στοιχηματικό blog:πλήρη ελευθερία στο τι θα γράψεις και καμία υποχρέωση για πότε και πόσο συχνά θα το γραψεις!

Να σημειώσω οτι η παρακάτω ανάλυση δεν αποτελεί συμβουλή ή προτροπή στοιχηματισμού,αλλά προσωπική καταγραφή του παιχνιδιού μου και μόνο.

Οι αναμενόμενες 11αδες που θα γίνει η ανάλυση είναι οι παρακάτω και προσφέρονται απο το site του Whoscored.com και νομίζω οτι είναι ασφαλές να στηρίξω την αξιολόγησή μου σε αυτά τα δεδομένα.



Οι απουσία των Σαλά και Φιρμίνο για την Λίβερπουλ πληγώνουν την επίθεση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ και κατ επέκταση τις πιθανότητες που θα είχε για νίκη απέναντι στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε με αυτους τους 2 παίκτες στην ενδεκάδα.
Σαφώς υπολογίζεται το must win situation για τους γηπεδούχους αλλά η ποιότητα της επιθετικής γραμμής  έχει δεχθεί πλήγμα με αυτές τις δύο απουσίες.
Ο παράγοντας κόπωση είναι αυξημένος για την Λίβερπουλ καθώς οι καταλανοί είχαν την ευκαιρία για heavy rotation κυρίως στο τελευταίο ματς με την Θέλτα,ενω και κατα την διάρκεια προηγούμενων αναμετρήσεων ξεκούρασαν κάποιους παίκτες που αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα.
Απο πλευράς performance στα τελευταία παιχνίδια των παικτών που αναμένεται να ξεκινήσουν το ματς ,η ζυγαριά γέρνει προς την ομάδα της Μπαρτσελόνα που δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση.


Η αξιολόγηση μου για τις πιθανότητες του 1Χ2 για το ματς είναι η παρακάτω:






Η σύγκριση των πιθανοτήτων που προκύπτουν απο την αξιολόγηση μου σε σχέση με τις πιθανότητες που προκύπτουν απο τις αποδόσεις του Στοίχημαν αυτή την στιγμή που γράφεται το αρθρο είναι η παρακάτω:




Απο το παραπάνω γράφημα ενώ η αξιολόγηση μου συμφωνεί με την αγορά στην αξιολόγηση των πιθανοτήτων νίκης της Μπαρτσελόνα ,υπάρχει εμφανής διαφοροποίηση με τις πιθανότητες νίκης της Λίβερπουλ που τις υπολογίζω 2,00% χαμηλότερες,ενώ θεωρώ οτι η ισοπαλία στο ματς θα έπρεπε να έχει επιπλέον 2,15% πιθανότητες να εμφανιστεί.

Οπότε εφαρμόζοντας στο παραπάνω πλεονέκτημα το Kelly criterion για το προσωπικό μου max bet που ορίζω για στοιχηματισμό σε καθε αγώνα,προκύπτει ενα stake του 2,80% στην απόδοση της ισοπαλίας του 3.95 ή αλλιώς ποντάρισμα των 28,00€ περίπου.


*Η παραπάνω ανάλυση δεν αποτελεί συμβουλή στοιχηματισμού αλλά καταγραφή του προσωπικού μου παιχνιδιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου