Σελίδες

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Τότεναμ-Λιβερπουλ 0-5 :Η Λιβερπουλ διαλυει την Τοτεναμ, με εναν Σουάρεζ απο άλλο πλανήτη !

Σιγουρα τα 5 γκολ που έριξε η Λιβερπουλ εκτός έδρας στο ματς επι της Τοτεναμ ,αποτέλεσαν το σκορ της ημέρας για το αγωνιστικο προγραμμα της Πρεμιερ Λιγκ ,χθες Κυριακή.
Προσωπο του ματς που ποιος αλλος ,ο εξαιρετικος Λουις Σουαρεζ,οπου με μια αριστη εμφάνιση ,οδηγησε την ομαδα του στον θριαμβο,πετυχαινοντας 2 γκολ και εχοντας εξαιρετικα συνολικα στατιστικά,υπόδειγμα για καθε Φορ.
Παρακάτω μπορειτε να δειτε τα στατιστικα του επιθετικου της Λιβερπουλ που αφορουνε κυριως το σκοράρισμα:



Επιχείρησε 7 σουτ συνολικα στο ματς,με τα 6 απο αυτά να ειναι στην εστία (ποσοστό  85.7%),ενω τα 2 απο αυτά κατέληξαν στα δίχτυα της Τοτεναμ που σημαίνει ποσοστό μετατροπής σουτ σε γκόλ το εξαιρετικό 28.5%!
Στον ποιο κάτω πίνακα βλέπουμε  περιπου τις θέσεις που επιχείρησε τα 6 σουτ εντος της εστίας ο Ουρουγουανος ασσος της Λιβερπουλ(γνωριζω οτι η θεση του 2ου γκολ δεν ειναι ακριβως αυτην αλλα οριακα στην γραμμη της μεγαλης περιοχης,οποτε συγχωρήστε μου αυτο το λαθος,που εγινε εκ παραδρομής ) :







Μια πρώτη ανάγνωση της παραπάνω εικόνας ειναι,οι εξαιρετικές θέσεις που επιχειρησε τα σουτ ο Ουρουγουανος.Τα 4 απο αυτά ,εκ των οποιων προήλθε και το ενα γκολ,επιχειρήθηκαν εντος της μεγάλης περιοχής και στο υψος του πέναλτυ,σημειο με 65%-75% τουλάχιστον πιθανότητα για γκολ,ενω τα 2 αλλα επιχειρήθηκαν εκτος περιοχης απο σημεια που πάνω κατω δίνουν 35%-55% γκολ ,εφ οσον καταλήξουν στην εστία.
Ειδικά η θεση του 2ου γκολ,παρ οτι δεν εχει και τις καλυτερες προυποθέσεις (γυρω στο 35%) ,τελικά λογω της κλάσης του παίκτη ,παρήγαγε γκολ αφου ο Σουαρεζ επέλεξε να σκάψει περίτεχνα την μπάλα,δειγμα του πόση διαφορά μπορεί να κάνει ενας Φορ πρωτης κλάσης στο σκοράρισμα μιας ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου