Σελίδες

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Κερδίζοντας την στοιχηματική αγορά στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και η κίνηση των αποδόσεων



Στη χτεσινή δημοσίευση με την στοιχηματική ανάλυση του τελικού κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ,το συμπέρασμα του value bet στην απόδοση της ισοπαλίας του 3.40 που είχε διαθέσιμη ο Στοίχημαν αποδείχθηκε σωστό με βάση την απόδοση του 2.82 που έκλεισε η ισοπαλία στην Pinnacle την στιγμή που άρχιζε το ματς.
Ήταν ενα τεράστιο pregame value bet του 19% περίπου και νομίζω οτι η επιλογή μου ήταν spot on.
Να σημειώσω οτι η Pinnacle (οπως συνηθίζει σε ματς μεταξυ ελληνικών ομάδων) άνοιξε τις αποδόσεις της αρκετά αργότερα απο την επιλογή μου,οπότε δεν είχα και κάποια σύγκριση για το αποτελέσμα της αξιολόγησης ,παρα μόνο τις εντελώς inneficient αποδόσεις των softbookmakers.

Το bet δεν επαληθεύτηκε τελικά αλλά οπως έχω γράψει και σε προηγούμενο πόστ το να κερδίζεις τις closing lines των sharp bookmakers,είναι το τεστ αν το μοντέλο που χρησιμοποιεί κάποιος στην επιλογή των αγώνων του είναι στον σωστό δρόμο ή όχι.
 Εξάλλου ενα  value bet δεν μεταφράζεται και σε υποχρεωτική επαλήθευση του στοιχήματος ,αλλά στην αυξημένη επιστροφή χρημάτων που θα δώσει τελικά και το κέρδος στον παίκτη σε βάθος χρόνου.
Γενικά για μικρότερο variance ,οπως εχω ξαναγράψει,στα προσωπικά μου στοιχήματα μεσα στην χρονιά επέλεγα ασιατικό χαντικαπ στο βασικό line ,αλλά στην περίπτωση του συγκεκριμένου ματς εφ όσον η αξία υπήρχε στην ισοπαλία,κάτι τέτοιο δεν ηταν εφικτό και η επιλογή της απόδοσης του 3,40 ήταν μονόδρομος.

Πως κινήθηκαν οι αποδόσεις
Απο κεί και πέρα όπως βλέπετε και στο γράφημα της εικόνας,με την ανακοίνωση των ενδεκάδων ,γύρισε σε ελαφρύ φαβορί η ΑΕΚ ενώ η ισοπαλία συνέχισε να δέχεται πιέσεις.
Η αγορά εκτίμησε οτι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ του αφαιρούσε πιθανότητες απο τις αρχικές για την νίκη και οδήγησε τις αποδόσεις του να ανέβουν,ενώ οδήγησε εκείνες της ΑΕΚ σε πτώση ,διαμορφώνοντας εκείνες τις δίκαιες αποδόσεις για τις πιθανότητες έκβασης του ματς.

Γενικά πάντως σε κατηγορίες όπως αυτη της Σουπερ Λιγκα ,λόγω της περιορισμένης στοιχηματικής δημοτικότητας στον πλανήτη υπάρχουν αυξημένα περιθώρια για αποδόσεις με αξία σε σχέση με τα μεγάλα πρωταθλήματα,αλλά και μεγαλύτερα περιθώρια για κακές pregame αποδόσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες ζημιές,όταν η αξιολόγηση του παίκτη δεν είναι στα σωστά πλαίσια.

Με την στοιχηματική αξιολόγηση του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στις αρχές του επόμενου μηνα θα ολοκληρωθεί αυτή η τριάδα δημοσιεύσεων για τον τρόπο που επιλέγω πλέον την προσέγγιση των ματς στο στοίχημα.

6 σχόλια:

  1. to champions ligue 8a to parei h Liverpool file.Den to xanei file mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια παράκληση να γράφεις ελληνικά.Είναι ευκολότερο να διαβάζουμε οι υπόλοιποι αυτά που γράφεις :)

      Διαγραφή
    2. eimai exoteriko file mou. den exei ellinika to plhktrologio

      Διαγραφή
    3. Απολογούμαι τότε καθώς δεν το γνώριζα

      Διαγραφή
  2. Καλημερα

    Πριν το τελικο του τσουλου εχουμε τον τελικο του γιουροπα .Θα ηταν ενδιαφερον και μια αναλυση γι αυτον τον τελικο .Εκανες αναλυση για τον τελικο του κυπελλου Ελλαδος ( που δεν επεφτε καρφιτσα στις κερκιδες :) ) και δε θα κανεις για το Τσελσι - Αρσεναλ ?

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.
      Θα το κάνω skip το συγκεκριμένο ματς μια και θα μείνω στο πλάνο των συγκεκριμένων ματς.
      Με τον τελικό κυπέλλου ασχολήθηκα κυρίως γιατί έπαιζα αρκετά Σουπερ Λιγκα όλη την χρονιά και δεν θα μπορούσα να το αφήσω εκτός :)

      Διαγραφή